Oscar Aerts voor de tweede keer vader geworden

Beschuit met blauwe muisjes voor Oscar Aerts en zijn vrouw Jessica

Oscar Aerts deelt heuglijk nieuws op Instagram: hij en zijn vrouw Jessica zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het stel verwelkomde opnieuw een zoontje in hun leven. 

Een broertje erbij

Oscar Aerts en zijn vrouw zijn op 4 december voor de tweede keer ouders geworden van een jongetje. Wat de naam van hun kersverse zoontje is? Daar doet Oscar niet geheimzinnig over. “Seth is geboren”, schrijft de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur in de caption op Instagram. Op het lieflijke kiekje is te zien dat Jessica in het ziekenhuis ligt en Seth vasthoudt. Zoontje Eli Benja staat ook op de foto en geeft zijn kleine broertje een kus.

View this post on Instagram

Seth is geboren?? 4-12-2019

A post shared by Oscar Aerts (@oscaraerts) on

Felicitaties van GTST-collega’s

De felicitaties van Oscars voormalige GTST-collega’s stromen binnen op Instagram. “Gefeliciteerd voor allen”, schrijft Melissa Drost. “Jaa lieve Seth, gefeliciteerd”, tikt Toprak Yalçiner. Ook voormalig collega’s Everon Hooi, Juvat Westendorp en Marly van der Velden laten de beste wensen achter. Andere BN’ers als Ronnie Flex, Roxeanne Hazes en Tygo Gernandt feliciteren de jonge vader ook met de geboorte van zijn tweede zoon. 

Uitbreiding gezinnetje

Op 31 augustus 2016 verwelkomden Oscar en Jessica hun eerste zoontje Eli Benja. In juni deelde Oscar een filmpje van zijn zoontje op social media. In het filmpje schreeuwt het jongetje dolgelukkig dat hij een broertje krijgt.

Lees ook: Heeft deze bekende volkszanger een oogje op Monique Westenberg?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Oscar Aerts | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll