Emotionele aflevering Paleis voor een Prikkie: een paleisje voor 8-jarige Ferdy


De interieurstylisten Frank en Rogier zetten zich weer 100 procent in in Paleis voor een Prikkie

De twee charmante interieurstylisten, Frank en Rogier, zetten gisteren in Paleis voor een Prikkie weer alles op alles om een prachtig interieur te creëeren. Dit keer reisden de mannen af naar het hoge noorden om opa Josef en zijn 8-jarige kleinzoon, Ferdy, te helpen. De hulp voor dit gezin bleek hoognodig en de kijkers spraken opnieuw vol lof over de twee interieurstylisten.

De vrolijke, acht jaar oude Ferdy heeft al een hoop ellende meegemaakt op zijn jonge leeftijd.

Groot verlies

In de introductie van de nieuwe aflevering wordt al snel duidelijk dat de heren te maken hebben met een emotioneel verhaal van een gezin uit Bad Nieuweschans. De jonge Ferdy verloor beide ouders al op zesjarige leeftijd. Opa Josef twijfelde geen moment en nam direct de jonge Ferdy onder zijn vleugels. Zelf had Josef ook een hoop verdriet te verwerken, want een jaar voor hij zijn eigen dochter verloor, heeft hij ook afscheid moeten nemen van zijn vrouw. Stiefdochter Maria vond het daarom ook tijd dat de twee mannen in het zonnetje werden gezet en een nieuw interieur verdienden. En laat Frank en Rogier hier nu het perfecte duo voor zijn!

‘Paleis voor een Prikkie’

De interieurstylisten gingen opnieuw de uitdaging aan in Paleis voor een Prikkie om een compleet nieuw interieur te creëeren voor slechts 250 euro. De enthousiaste Ferdy laat al snel blijken dat hij alles wel mooi vindt. Frank en Rogier concluderen dan ook dat het een fris, eigentijds en rustig interieur moet gaan worden voor Ferdy en zijn opa. Frank en Rogier reizen stad en land af, op zoek naar de mooiste pareltjes in de kringloopwinkels. Bij de onthulling is het hele dorp uitgelopen om opa Josef en zijn kleinzoon een hart onder de riem te steken. Wij zeggen: het is de mannen weer gelukt om een geweldig interieur te creëeren! En zo dachten veel mensen op Twitter ook.

 

Bekijk hier de korte samenvatting van deze aflevering van Paleis voor een Prikkie:

Lees ook: Zo leerden interieurstylisten Frank en Rogier elkaar kennen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: videostill Paleis voor een Prikkie