Heb jij nog oude panty’s liggen? DIT kun je er allemaal meedoen!

Wauw! Je gelooft nooit wat je allemaal met oude panty’s kunt doen

Heb je een oude panty liggen met een ladder, waardoor je hem eigenlijk niet meer met goed fatsoen aankan? Niet weggooien! Een panty is niet alleen voor je benen, je kunt er veel meer dingen meedoen. Voortaan bedenk jij je wel een paar keer, voor je je oude panty’s in de afvalbak gooit.

 • Oorbellen vinden
  Je kent het vast wel. Je doet even je oorknopje uit en de zwaartekracht werkt je tegen en hij rolt zo onder de bank. Je gaat in een heel ongemakkelijke houding voor de bank liggen en knijpt een oog toe, maar je ziet niets. Hoe kun je die oorbel vinden zonder de bank van z’n plek te halen? Simpel! Je bindt een panty om de zuigmond van de stofzuiger. Nu zuigt hij de oorbel wel aan, maar zuigt hij hem niet op! Ideaal.
 • Afstoffen
  Is het je weleens opgevallen dat stof altijd aan je panty plakt? Supervervelend als je hem aanhebt, maar ideaal als je even al het stof van je televisie- of computerscherm wilt vegen. Het plakt allemaal aan de panty en je zal geen stofje meer zien.
 • Scrubben
  Verwijder in het vervolg je make-up niet met een wattenschijfje, maar met een stuk panty. De stof is zacht voor je huid, maar haalt wel alle dode huidcellen weg.
 • Sporten!
  Je kunt zelfs sporten met een panty. Kijk maar:

Wij gooien onze panty’s in het vervolg niet meer weg!

Nog meer producten die je niet hoeft weg te gooien:

Bron: Libelle | Beeld: kidspot