Zien: Patricia Paay maakt indruk met nummer van Famke Louise

Patricia Paay

La Paay ontvangt lovende reacties na haar optreden in Ali B op Volle Toeren

Patricia Paay (71) en Famke Louise (21) is misschien geen combinatie die je direct verwacht. Toch wist Ali B de twee aan elkaar te koppelen voor zijn programma Ali B op Volle Toeren, en met succes! De dames zongen een nummer van elkaar, waarbij vooral Patricia diepe indruk wist te maken. 

Muziek van toen en nu

Met Ali B op Volle Toeren slaat de rapper een brug tussen muziek van toen en nu. In de aflevering van donderdag koppelde Ali B twee veelbesproken zangeressen aan elkaar: Patrica Paay en Famke Louise. In het programma zingen de dames een nummer van elkaar, maar dan wel op hun eigen manier. Zo brengt Famke Who’s That Lady With My Man ten gehore, een nummer van Patricia uit 1977. En hoewel kijkers die versie kunnen waarderen, zijn ze pas echt onder de indruk van La Paay, die Op Me Monnie op geheel eigen wijze brengt. 

Terug naar het begin 

Voor het programma gaat Patricia terug naar de plek waar het voor haar allemaal begon: een cruiseschip. Daar verzorgde ze als 16-jarig meisje samen met haar vader het entertainment voor de Holland-Amerika Lijn. Om die herinnering nog eens te herbeleven, gaat de zangeres samen met Ali en Famke nog eens terug. Op het schip zien we hoe ze Op Me Monnie in een jazz-jasje wist te steken. 

Reacties

Kijkers van het programma kunnen die nieuwe versie wel waarderen. “Bravo wat een heerlijke vertaling van Me Monnie”, klinkt het op Twitter. “WOW, wat klinkt dat lekker” en “Patries is weer terug!”, zeggen anderen. Famke Louise is zelf ook enthousiast over de nieuwe versie van La Paay: “Ze heeft het helemaal eigen gemaakt.” 

Bekijk hieronder het volledige optreden van Patricia Paay:

Lees ook: Zien: Guus Meeuwis verruilt ‘droomvilla’ voor ‘bunker’ in Tilburg

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Videostill YouTube AVROTROS