Patricia Paay weer terug op de buis met gewaagd nieuw RTL-programma

Patricia zal een kwetsbare kant van haarzelf laten zien

Zangeres en mediapersoonlijkheid, Patricia Paay (68) heeft een zeer bewogen jaar achter de rug. Na een ellendige en droevige periode is ze er weer redelijk bovenop en is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo verklapte Patricia aan het AD dat ze binnenkort mee gaat doen aan een nieuwe RTL-programma waarvoor bekende Nederlanders in therapie gaan. 

“Ik wil mensen graag dat proces laten zien. En dat je écht een positieve draai aan je leven kunt geven”, aldus Patricia.

Lifecoach

Naar eigen zeggen gaat het weer goed met de 68-jarige zangeres die begin vorig jaar veel te verduren kreeg toen bekend werd dat er een pikante video van haar in de openbaarheid kwam. Tegen het AD zegt ze: “Ik ben daar natuurlijk verschrikkelijk van geschrokken en was mijn vrolijke zelf even helemaal kwijt.” Om deze reden zocht Patricia professionele hulp: “Het hebben van een lifecoach is heel interessant. Ik kan er weer tegenaan, kan weer lachen, alles is weer leuk. Volgens mij is het nuttig om de weg daarnaartoe aan een groot publiek te laten zien.”

‘Bevestigen noch ontkennen’

Verder kan de blondine niet meer zeggen over het nieuwe tv-programma. Ook de andere BN’ers die mogelijk mee zouden doen, kan ze nog niets over kwijt. Ook stelt het AD dat de woordvoerder van RTL de komst van dit programma ‘bevestigen noch ontkennen’. Voor nu zal Patricia eerst te zien zijn in een nieuw programma op SBS6 genaamd Stelletje Pottenbakkers!. In dit programma zal ze als pottenbakster het opnemen tegen onder andere Roy Donders en Wolter Kroes. Aanstaande zondag zal de eerste aflevering op SBS6 te zien zijn.

Lees ook: Dít is waarom je deze week geen lippenbalsem moet gebruiken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill