Patricia Paay in het ziekenhuis na ongelukkige val

Patricia Paay is in haar woning van de trap gevallen

In haar woning in het Brabantse Wernhout is de 70-jarige Patricia Paay van de trap gevallen. Ze is vervolgens in het ziekenhuis opgenomen voor haar verwondingen. Aan De Telegraaf vertelt de blondine: “Alles, maar dan ook alles doet zeer.”

Een aantal dagen voor haar val onderging Patricia nog een heupoperatie.

‘Ik viel voorover’

Het zit de voormalig zangeres niet bepaald mee. Vorige week vrijdag had Patricia nog een operatie aan haar heup. Bij thuiskomst na haar operatie voelde ze zich toch nog niet helemaal goed. “Ik stond nog wel wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik stond bovenaan de trap en raakte mijn evenwicht kwijt. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden”, zo vertelt Patricia aan De Telegraaf. “Ik was helemaal dizzy en het voelde niet goed. Er is gelijk een ambulance gebeld en ik ben naar het ziekenhuis in Breda gebracht.”

Herstel na ongelukkige val

Verder onderzoek zal nog uitgevoerd moeten worden om te constateren of haar pasgeopereerde heup niet te veel schade heeft opgelopen. Rustig aan doen, is het enige wat Patricia nu nog kan doen om te herstellen van haar ongelukkige val. “Ik mag van geluk spreken dat het zo is afgelopen. Het had veel erger gekund”, aldus Patricia. “De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam.” Haar man Robert is er gelukkig om voor haar te zorgen. “Hij doet enorm zijn best om het mij toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar die pijn is vreselijk”, zo sluit Patricia haar gesprek af.

Lees ook: Roxeanne Hazes nog steeds beduusd over breuk met broertje André

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte, Partick Harderwijk. Fotograaf: HCA – Martin van Os