Roxeanne Hazes nog steeds beduusd over breuk met broertje André

Rpxeanne

De zangeres begrijpt niet wat ze fout heeft gedaan

Roxeanne Hazes lijkt haar leven voor elkaar te hebben. Haar carrière gaat als een speer, ze vond de liefde van haar leven en is gezegend met een prachtige zoon. Ze deelt hier veel over op social media, maar waar ze over zwijgt op Instagram is de breuk tussen haar en haar broertje André Hazes.

Ze heeft er nog steeds veel verdriet van.

Social Media

Roxeanne Hazes heeft veel fans vergaard met haar muziek, maar ook dankzij haar nuchterheid, eerlijkheid en openhartigheid. Zo deelde de zangeres onlangs meer details over haar strijd tegen de kilo’s en neemt ze geen blad voor de mond als fans haar vragen stellen. Waar ze echter wel over lijkt te zwijgen op social media is de breuk tussen haar en haar broertje André. Dit doet ze bewust. “Dat is iets tussen ons. Hij blijft mijn broertje, ik ga hem niet zwartmaken”, vertelt ze in een interview met Het Parool.

Rachel

Roxeanne en André hebben al jaren geen contact met elkaar. André had ook hun moeder Rachel jaren niet gesproken, maar zij verzoenden zich een jaar geleden vlak voor kerst. Toch is het nog niet goedgekomen tussen broer en zus. “Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant kiezen”, vertelt de 26-jarige zangeres. Daarna zijn er over en weer dingen gebeurd waardoor we in een negatieve spiraal zijn beland.”

Geluk

Roxeanne wil niet weer in die negatieve spiraal belanden en focust zich daarom op de mooie dingen in haar leven. “Ik heb heel lang verdriet gehad om het feit dat we elkaar niet meer zien, maar inmiddels ben ik gelukkig met mijn gezinnetje.” Wel laat ze aan de krant weten, dat haar broertje altijd welkom is. “De deur zal altijd voor hem open blijven staan, maar het is prima zo.”

Lees het hele interview met Roxeanne hier.

Lees ook: Roy Donders is de eerste kandidaat van Expeditie Robinson 2019!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Het Parool | Beeld: Videostill RTL