Patty Brard over het verliezen van 31 kilo: ‘Ik heb een positievere uitstraling’

Het is Patty gelukt!

Patty Brard gooide het roer op 4 januari drastisch om. De presentatrice schrok enorm van het getal dat ze zag toen ze op de weegschaal stond en besloot dat ze wilde afvallen. Ze onderging een gastric bypass en stopte met het nuttigen van alcohol en begon heel anders te eten, met succes! De 63-jarige brunette is maar liefst 31 kilo afgevallen. In RTL Boulevard vertelt Patty wat dit voor effect op haar heeft gehad.

Ze is een positiever mens geworden.

Brard & Jekel: VetGelukkig?!

Patty Brard is binnenkort samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel te zien in de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! Beiden weten ze wat het is om te strijden tegen overgewicht. In het programma is te zien dat de twee vanuit hun persoonlijk ervaring de culturele en wetenschappelijke kanten van overgewicht onderzoeken. Patty Brard deelt in RTL Boulevard dat ze door het verlies van de vele kilo’s een positiever mens is geworden. Iets wat de kijkers terug zien in haar nieuwe programma met Diederik.

Positiever

“Het klinkt allemaal heel zweverig, maar het begint natuurlijk bij al dat gif dat uit je lichaam is”, begint Patty tijdens de uitzending. “Er is 31 kilo af! Er is echt een bak suiker uit mijn lichaam gegaan. Ik drink ook niet meer en in februari ben ik begonnen aan mijn nieuwe levensstijl. Zo eet ik elk uur iets. Het voelt goed en daardoor denk ik dat ik een positievere uitstraling heb en ook veel meer positiviteit naar me toetrek.”

Samenwerking Diederik

Tevens vertelt Patty meer over het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! De twee gaan samen op onderzoek uit om de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht onder de loep te nemen. Patty onderging een aantal maanden geleden een maagverkleining en Diederik worstelt al vanaf zijn veertiende met zijn gewicht. Volgens Patty zijn de twee een odd couple, maar bleken ze goed samen te kunnen werken. “Ik hoop niet dat dit onze laatste samenwerking is. We hadden vanaf het begin meteen een klik. Dat was een geluksmoment. Ik had wel acht afleveringen met Diederik willen maken.”

Vanaf morgen is het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! elke dingsdag te zien op NPO 3 om 20:25 uur.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill RTL Boulevard