Patty Brard haalt fel uit naar Peter R. de Vries: “lelijk blijft lelijk, daar hoef je verder geen woorden aan vuil te maken”

collage

Patty en Peter zijn niet bepaald elkaars boezemvrienden….

Nederlands eigen Polderdiva Patty Brard is boos en beledigd door een opmerking die Peter R. de Vries over haar heeft gemaakt. In een interview met AD stelde Peter R. dat hij Brard een ‘vreselijk mens’ vindt.

In het interview werd hem gevraagd met wie hij nooit 24 opgesloten zou willen worden. Hierop antwoordde Peter zonder twijfel: “nog geen één minuut met Patty Brard. Daar geef ik verder geen toelichting op, behalve dit: ik vind haar een vreselijk mens.” Patty Brard sloeg terug met een, inmiddels verwijderde, foto van een lelijke lama op Instagram met de bijgaande tekst: “lelijk blijft lelijk, daar hoef je verder geen woorden aan vuil te maken.” Patty en Peter zitten behoorlijk en elkaars allergie, zo bleek al eerder tijdens de opnames van het SBS-programma Mindmaster Live, waarbij Brard en de Vries samen in de jury zaten. Na een opmerking van de Vries over één van de kandidaten schreef Patty al in haar column: “persoonlijk had ik hem voor die zure mening niet ingehuurd. Hij brengt een onnodig nare, negatieve en arrogante sfeer met zich mee.” Lees verder op de volgende pagina…


Pagina 1/2