Patty Brard deelt hoeveel ze in een jaar is afgevallen

De presentatrice is enorm trots op zichzelf

Voor Patty Brard was de maat vol toen ze zich niet meer goed voelde in haar vel, omdat ze zoveel was aangekomen. De brunette besloot daarom het roer drastisch om te gooien en onderging een gastric bypass. Inmiddels ging ze meer dan een jaar geleden onder het mes en zit ze beter in haar vel dan ooit. Naar eigen zeggen heeft ze een veel positievere uitstraling en is ze behoorlijk wat kilo’s kwijt.

Wat een prestatie!

Afvallen

Nadat Patty was geopereerd, zwoor ze alcohol af en begon ze een stuk gezonder te eten. Voordat Patty de operatie onderging woog ze 97.9 kilo. Gedurende de maanden hield de goedlachse presentatrice haar fans regelmatig op de hoogte over haar strijd tegen de kilo’s. Steeds weer kon ze laten weten dat ze steeds dichter bij haar streefgewicht zat: 65 kilo.

Gelukt

Toen Patty eenmaal haar streefgewicht had bereikt, liet ze de weegschaal veel meer links liggen. Het gaat er immers om hoe je in je vel zit. Toch besloot Patty afgelopen vrijdagochtend weer eens op de weegschaal te staan en werd ze aangenaam verrast. De Luv-zangeres is namelijk nog meer afgevallen. In haar stories op Instagram deelde ze dat ze maar liefst 38 kilo is afgevallen na haar ingreep. Ze weegt nu 60,2 kilo. Wat een prestatie!

 

Lees ook: Zoveel calorieën verbrand je per sport in een uur

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard | Beeld: Videostill M