Petra vertelt openhartig over haar date-avontuur met Jaap na BZV

Petra: ‘Ik kon in het donker stiekem zijn huis binnenglippen’

Afgelopen zondag deed Jaap in de reünie-uitzending van het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw een schokkende onthulling. Hij gaf aan dat hij constant zijn twijfels had bij Marian en nadat presentatrice Yvon Jaspers doorvroeg, gaf hij toe dat hij wellicht de verkeerde keuze had gemaakt. “Dan zou ik Petra maar eens bellen, als ik jou was” raadde Yvon hem aan. En dat heeft Jaap gedaan.

Jaap en Petra hebben na de opnames nog een paar keer afgesproken.

Boer zoekt Vrouw

Bijna vier miljoen kijkers zaten vol verbazing te kijken hoe Jaap onthulde dat hij nog steeds dacht dat hij wellicht de verkeerde keuze had gemaakt. Die hadden we niet aan zien komen! Jaap gaf aan dat hij constant twijfelde aan zijn relatie met Marian, ook op de citytrip. Uiteindelijk heeft Marian er een punt achter gezet: “Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen,” zei Marian over haar kortstondige relatie met Jaap.

Petra

Op aanraden van Yvon stuurde Jaap Petra toch nog een berichtje. Daar was Petra blij mee, want ze had erg veel verdriet van de afwijzing. “Hij wilde met mij afspreken om bij te kletsen. Dat vond ik een supergoed idee,” aldus de brunette. “De dagen waren kort, dus kon ik in het donker stiekem zijn huis binnenglippen. Het was fijn om hem weer te zien en bij hem op het erf te zijn,” vertelt Petra aan Boer zoekt Vrouw. Petra greep de tweede kans met beide handen aan en vond het een “unicum” om Jaap toch nog zo te mogen leren kennen.

Twijfels

Hoewel Petra en Jaap nog “heel wat uurtjes” samen hebben doorgebracht, kwam hun relatie nooit echt van de grond. Hoewel de twee nu écht de tijd kregen om elkaar te leren kennen zonder een cameracrew om zich heen, kwam de liefde voor Jaap niet echt tot stand. Hij vertelde Petra dat hij toch niet verliefd op haar was, iets wat voor haar hard aan kwam. Toch waardeert Petra nog steeds de eerlijkheid van Jaap “Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor,” schrijft ze.

Lees ook: Marian had er moeite mee om de beelden met Jaap terug te kijken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Linelle Deunk voor Boer zoekt Vrouw