Pharrell Williams steekt Meghan Markle een hart onder de riem

Meghan Markle Pharell Williams

De zanger deelde een paar prachtige, bemoedigende woorden

Wie fan is van zowel The Lion King als het Britse koningshuis kan het niet zijn ontgaan dat niemand minder dan prins Harry en Meghan Markle naar de première gingen van de film in Londen. De hertog en hertogin maakten een praatje met alle bekendheden die voor de film een stem in mochten spreken. Zo kletsten ze onder andere met Beyoncé en met Pharrell Williams. Het gesprek met Pharrell is er eentje die Meghan waarschijnlijk zal onthouden.

De zanger liet weten achter Meghan Markle en prins Harry te staan.

Zwaar

Sinds Meghan Markle en prins Harry in het huwelijksbootje stapten, wordt er veel kritiek geuit op Meghan en zijn de roddels over haar niet meer op één hand te tellen. Zo zou Meghan het niet kunnen vinden met zowel schoonzus Kate Middleton als haar zwager prins William en zou de manier waarop ze baby Archie vasthield tijdens een polowedstrijd van prins Harry niet goed zijn. En och, ook dat ze haar handen weleens in haar zakken doet tijdens koninklijke aangelegenheden is not done volgens de Britse pers. Ook werd de hertogin van Sussex door de zogenoemde #Megxit-trollen niet gespaard op Twitter en werd ze uitgescholden voor heks, zwarte weduwe of hoer. Vriendinnen van Meghan Markle en George Clooney namen het al eens voor haar op, maar ook Pharrell Williams staat achter Meghan. Dit liet hij weten tijdens een gesprek met prins Harry en Meghan tijdens de première van The Lion King.

Gesprek

De kritiek die Meghan van de Britse media krijgt, is Pharrell Williams niet ontgaan en tijdens het evenement wil hij de voormalige actrice dan ook graag een hart onder de riem steken. Zo vertelt hij hoe belangrijk hij hun bi-raciale relatie vindt in het klimaat van nu: “Ik ben zo blij dat jullie elkaar hebben gevonden. Liefde is geweldig. Het is fantastisch. Neem het nooit voor lief. Het betekent zoveel in dit huidige klimaat, dat wilde ik jullie even vertellen. Het is zo belangrijk voor zoveel van ons. Dat meen ik serieus. Het heeft zoveel betekenis. Wij staan achter jullie”, vertelt de zanger over het feit dat hij het zo bijzonder vindt dat er voor het eerst een vrouw met een (half)donkere achtergrond lid is van de Britse koninklijke familie.

“Ze maken het niet makkelijk”

Meghan reageerde dankbaar op de bemoedigende woorden en zei: “Heel erg bedankt. Dat is zo aardig van je om te zeggen.” Waarop Pharrell herhaalde dat hij achter haar en prins Harry staat. “Oh dankjewel. Ze maken het niet makkelijk”, sloot Meghan af en doelde met haar openhartige uitspraak waarschijnlijk op alle kritiek die ze voor haar kiezen krijgt van de Britse media en het publiek.

Bekijk het fragment hieronder.

 

Lees ook: George Clooney neemt het op voor Megan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Sun, Elle | Beeld: Commons Wikimedia, Office of the Governor-General