Kensington Palace slaat alarm na poederbrief voor Harry en Meghan

poederbriefEerder deze maand werd een poederbrief naar Kensington Palace gestuurd

Wanneer je naar prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle kijkt, zie je twee dolgelukkige mensen. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat iemand hen wat slechts toewenst, maar het tegendeel leek onlangs bijna waar te zijn. Er werd namelijk een poederbrief naar de tortelduifjes gestuurd, maar deze werd onderschept door de Britse autoriteiten.

Een poederbrief is een brief die mogelijk ziekteverwekkers bevat. Wanneer de brief wordt geopend, komen dan schadelijke stoffen vrij, waardoor de opener ernstig ziek kan worden.

Brief

Een poederbrief die bestemd was voor prins Harry en de ex-Suits-actrice Meghan Markle werd eerder deze maand door de politie onderschept. De brief was naar Kensington Palace gestuurd, maar zijn eindbestemming bereikte hij niet. Uit onderzoek bleek dat de witte poeder die in de brief zat ongevaarlijk was, zo weet de Evening Standard. De brief bereikte het stel niet, maar werd onderschept. In het paleis zouden de alarmbellen zijn afgegaan nadat vermoed werd dat het om antrax ging. Een team van specialisten wisten dit echter uit te sluiten en de inhoud van de brief bleek ongevaarlijk. 

Beveiliging

Vorig jaar werd bekend dat prins Harry op een knie ging voor de brunette. Hoewel Meghan Markle nog geen echte Royal is -het huwelijk vindt in mei plaats-, zou de verloofde van Harry al wel 24 uur per dag beveiligd worden.

Lees ook: Die kende je nog niet: dit zijn de stiefbroer en stiefzus van prins William en Harry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia |Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones