Ken je de Posjes nog uit ‘Helemaal Het Einde’? De familie krijgt nu déze eigen serie!

En veel mensen hebben hier een mening over

Eén van de favoriete families van het tv-programma ‘Helemaal Het Einde‘ waren toch wel de familie Pos. Was jij ook zo’n fan van deze gezellige familie? Dan kan jouw geluk niet op, want vanaf 2 mei zal er een eigen serie over de familie worden uitgezonden.

In Vamos Met de Familie Pos wordt de familie gevolgd tijdens hun roadtrip door Zuid-Amerika.

Roadtrip

In een interview met RTL zegt vader Stephan Pos het volgende over de nieuwe serie: “We waren al even van plan om een roadtrip te maken en nu de jongens drie maanden vrij zijn, kan het eindelijk. We hebben onze vakantie gemeld bij de producent en die vond het leuk genoeg om er een programma van te maken.” En waar de naam voor de serie vandaan komt? Die heeft Stephan zelf bedacht, zo zegt Ilona: “Ja, je kan het je niet indenken, maar wij zijn heel creatief.”

Een hoop kritiek

De aankondiging over de nieuwe serie van de Posjes werden door honderden fans positief ontvangen op het internet. Tóch waren er ook een hoop mensen met kritiek terug te vinden. Zo schrijft een van hen: “Was net zo blij dat ze niet meer op tv te zien waren.” Weer een ander noemt de eigen serie vooral een slimme marketingtruc. “Zo houden ze hun wijnverkoop natuurlijk mooi op peil.” Wat vind jij? Is deze kritiek terecht of kun je niet wachten tot de serie uitgezonden wordt 2 mei? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Lees ook: Wat?! De nieuwe vriend van Gordon blijkt een oplichter!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill, YouTube