Prins Harry hoopt dat hij en Meghan een dochter zullen krijgen

De prins onthulde zijn voorkeur tijdens de Invictus Games

Vorige week maakte Kensington Palace bekend dat prins Harry en Meghan Markle een kindje verwachten. Sindsdien speculeert de hele wereld erop los wat het geslacht van de kleine zal zijn. We vermoeden dat het stel het zelf nog niet weet, maar Harry onthulde afgelopen zondag wel dat hij hoopt op een dochter. 

Meghan was op dat moment niet aanwezig bij de Invictus Games.

Zwangerschap

Afgelopen zondagochtend verscheen prins Harry zonder zijn vrouw Meghan bij een fietsrace in Sydney. De avond daarvoor was het erg laat geworden tijdens de openingsceremony van de Invictus Games en Harry vertelt aan fans dat Meghan ‘thuis aan het rusten is, aangezien zwanger zijn z’n toll eist’.

Dochter

Terwijl Harry van het ene punt naar het andere loopt, is er een fan die Harry graag wil feliciteren met de zwangerschap. “Gefeliciteerd! Ik hoop dat het een meisje wordt!” De Hertog van Sussex moet hierom lachen en vertelt dat hij hetzelfde hoopt. “Dat hoop ik ook”, lacht de 34-jarige.

Aankondiging

We vermoedden dat Harry en Meghan nog niet weten wat het geslacht van hun kindje is. Tijdens een receptie in Australië op dinsdag vertelde Harry dat hij blij was dat de zwangerschapsaankondiging plaatsvond terwijl hij in Australië was. “We kunnen ons echt geen betere plek voorstellen om een baby aan te kondigen… of het nu een jongen of een meisje is”, liet de prins weten.

We zullen nog even moeten afwachten wat het geslacht van het kindje is. In het voorjaar van 2019 is Meghan uitgerekend.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: Videostill