Zien we prins Harry zonder baard op zijn bruiloft? Om deze reden moet hij eigenlijk zonder gezichtsbeharing trouwen…

Baard

Wat denk jij dat hij doet?

Aanstaande zaterdag is het zover en stapt prins Harry in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Meghan Markle. Meghan kent haar prins op het witte baard niet anders dan met rossige baard, maar daar kan snel verandering in komen…

Op 19 mei moet hij eigenlijk zonder gezichtsbeharing voor de dag komen.

Trouwpak

In wat voor prachtige jurk Meghan het jawoord zal geven aan prins Harry is nog gissen. Wat haar toekomstige man zal dragen is daarentegen nagenoeg wel bekend. De 33-jarige knapperd, die tien jaar in het leger zat, zal naar verluidt in het huwelijksbootje treden in zijn Household Calvary-uniform. Wanneer iemand zich in dit uniform hult, mag de drager officieel geen baard dragen.

Scheren

Ondanks deze regel, denken Britse royalty-deskundigen dat de kans groot is dat Harry zijn baard er niet afscheert voor de gelegenheid. De jongste zoon van prins Charles is namelijk weleens eerder met baard in uniform gespot. Prins Harry zit al een tijd niet meer in het leger, deskundigen beweren dat de militaire regels dan niet meer gelden. Maar daar zijn de meningen ook weer over verdeeld.

Lees ook: Triest nieuws voor vader Meghan Markle. Hij komt niet op de bruiloft van zijn dochter…

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill