Prins William en Kate verbreken traditie en komen met ‘grote aankondiging’

Tijdens de kerstperiode brengen Prins William en Kate groot nieuws naar buiten

Britse royalty-experts weten het zeker: prins William en zijn vrouw Kate komen tijdens de kerstperiode met ‘een grote aankondiging’. Wat de aankondiging precies zal zijn is nog niet bekend bij de experts. De Britse royals breken hiermee de eeuwenoude traditie van het koninklijk huis door tijdens de kerstperiode een belangrijke aankondiging in de media te doen.

Kate Middleton belangrijke aankondiging

Net als prins Harry en Meghan lijken ook prins William en Kate zich steeds meer te ontdoen van de oude tradities die verbonden zijn aan het Britse koningshuis. Met name Kate Middleton gaat volgend jaar een bijzonder druk jaar tegemoet. Verschillende bronnen laten aan het Britse Daily Mail weten dat Kate mogelijk een belangrijke aankondiging tijdens de kerstperiode naar buiten brengt.

Bijeenkomst Kensington Palace

Naast Daily Mail bevestigt ook Britse royaltyverslaggever Omid Scobie dat de hertog en hertogin van Cambridge inderdaad met ‘een aantal belangrijke aankondigingen’ naar buiten komen tijdens de komende kerstperiode. Dit weet de verslaggever omdat er volgens Scobie onlangs een belangrijke bijeenkomst was in Kensington Palace. Hierbij waren al enkele aankondigingen gedeeld met de media. “We zullen onder meer horen over een nieuw initiatief van prins William evenals andere nieuwtjes”, laat Scobie in zijn podcast van de ABC weten. Volgens de verslaggever wordt vooral volgend jaar belangrijk voor Kate Middleton. “Ze zal erg gefocust zijn op een nieuw project waarbij ze zich inzet voor de ontwikkeling van kinderen. Daar is ze al heel lang mee bezig.”

Lees ook: André Hazes krijgt goedkeuring van zoon Bridget Maasland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Press Association