Prinses Charlotte is de perfecte gastvrouw: ‘Ze biedt gasten snoepjes aan’

Prinses Charlotte zorgt altijd goed voor haar gasten

Alle leden van de Britse koninklijke familie hebben een plekje in ons hart. Zo vonden we het maar al te schattig toen prins Wiliam onthulde wat de nieuwste obsessie van prins George is. Ook prinses Charlotte weet onze harten te veroveren. Helemaal toen we hoorden dat prinses Charlotte naar verluidt de perfecte gastvrouw is, smolt ons hart.

De driejarige voorziet velen van zoetigheden.

Thee, koffie of een snoepje

Hoewel prins George regelmatig wat verlegen oogt, lijkt prinses Charlotte het tegenovergestelde van verlegen. De 3-jarige vindt het dan ook maar al te leuk als er visite langskomt, want ze vindt het fantastisch om de gastvrouw uit te hangen. “Ze gaat naar de gasten toe en vraagt of ze thee, koffie of een snoepje willen. Het is zo schattig”, deelt een bron. Ook deelde de insider dat de  persoonlijkheid van de prinses als bruisend is te omschrijven. “Van de drie kinderen heeft ze absoluut het meeste karakter op dit moment”, niet zo gek, aangezien prins Louis nog maar een baby van vijf maanden is.

Opvoeden

Kate en prins William doen er alles aan om hun kinderen zo normaal mogelijk op te voeden. Zo vertelde een bron aan US Weekly dat het de prioriteit is van de hertog en hertogin om hun kinderen zo normaal mogelijk op te voeden als mogelijk is. Zo brengen de twee hun kinderen altijd zelf naar school. De een loopt met prinses Charlotte naar school en de andere ouder rijdt prins George naar de Thomas’s of Battersea school.

Lees ook: Prins William onthult wat de nieuwste obsessie van Prins George is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest! 

Bron: Elle | Beeld: videostill