Privéfoto’s prinses Alexia zonder toestemming op social media gedeeld

Via een Instagram-account zijn privéfoto’s van prinses Alexia gedeeld

Een vervelende ontdekking voor de koninklijke familie. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prinses Alexia, staat veel in de belangstelling. De prachtige verschijning is bij vele openbare bijeenkomsten het gesprek van de dag. Dat er nu privéfoto’s van de jonge prinses rondgaan, is minder leuk. De kiekjes zijn namelijk zonder toestemming op een Instagram-account geplaatst.

De privéfoto’s van de prinses mogen niet zonder toestemming gedeeld worden op social media.

Privéfoto’s

Nog niet zo lang geleden was een Instagram-account actief dat privékiekjes van prinses Alexia zou hebben gedeeld. Degene die het account opzette, is niet de prinses zelf. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat deze privéfoto’s van haar op social media gedeeld worden.

Publiciteit

Shownieuws kwam onlangs tot de ontdekking dat er telkens een nieuw account op Instagram opduikt. Dit account doet zich voor als prinses Alexia. Het neppe-account voegt royalty-journalisten, fans en onbekenden toe. Het lijkt er verdacht veel op dat de maker van het account op iets uit is. Wellicht probeert de persoon met de privéfoto’s van de jonge prinses in de publiciteit te verschijnen.

Instagram

De diverse accounts werden enkele dagen na de ontdekking verwijderen, omdat ze als ‘spam’ bij Instagram zijn aangegeven. Toch weet de persoon in kwestie van geen ophouden en blijft hij of zij nieuwe accounts van prinses Alexia creëren. De koninklijke familie zal hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk stappen ondernemen. Wat de exacte stappen zullen zijn om de persoon in kwestie op te sporen is vooralsnog onduidelijk.

Lees ook: Wat léúk! Dit zijn de eerste beelden van tweede seizoen Chateau Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: © RVD – Erwin Olaf