Rachel Hazes heeft sinds gisteren Instagram en deelt kiekjes van haar verjaardagsfeest

Rachel Hazes

Rachel vierde haar vijftigste verjaardag groots

Sarah zien, dat willen sommigen groots vieren. Rachel Hazes was hier geen uitzondering op. De moeder van André en Roxeanne Hazes mocht op 3 maart vijftig kaarsjes uitblazen en dat vierde ze groots in Amsterdam. Op social media gingen diverse foto’s en filmpjes de rondte van de speciale fuif. Rachel zelf deelde niks, tot nu toe. Gisteren maakte de 50-jarige Instagram aan en op haar account deelt ze meteen een paar plaatjes van haar verjaardag.

Feesten en optredens

Rachel vierde haar vijftigste verjaardag in het Amsterdamse restaurant-café Majestic. Haar zoon André Hazes verraste haar met een optreden en ook zangeres Samantha Steenwijk bracht liedjes ten gehore. Ook vriend Mike was van de partij, dochter Roxeanne was niet aanwezig. De geruchtenmolen begon alweer te draaien, want hoe zit het nu met de relatie tussen moeder en dochter?

Koek en ei

Rachel heeft sinds gisteren Instagram en volgt nu een select groepje mensen. Zo volgt ze onder andere haar kinderen André en Roxeanne. Roxeanne volgt haar moeder gewoon terug op Instagram, dus alles lijkt koek en ei te zijn tussen moeder en dochter. Rachel debuteert op Instagram met kiekjes van haar vijftigste verjaardag. Veel van haar kersverse volgers vinden het maar wat leuk dat Rachel nu ook Instagram heeft en wensen haar veel geluk. Bekijk de kiekjes van Rachels verjaardag hieronder.

View this post on Instagram

#50 ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

View this post on Instagram

#50 ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

View this post on Instagram

#50 ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Lees ook: Martien Meiland over programma Wie het laatst lacht: ‘Dat was zó heftig’

Bron: Instagram Rachel Hazes | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker