Rachel Hazes over band met schoondochter: ‘Ik heb niet zoveel met Monique’

Rachel Hazes Monique

Rachel is alles behalve positief over de band met haar schoondochter

De rust lijkt wedergekeerd rondom het leven van André Hazes en Monique Westenberg. Toch is moeder Rachel Hazes de gigantische mediastorm rondom de relaties van haar zoon nog niet vergeten. In een interview met RTL Boulevard vertelt Rachel openhartig over haar band met schoondochter Monique en de afgelopen roerige periode.

André en Bridget

Het is inmiddels een aantal maanden geleden dat André Hazes zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland beëindigde. Dit viel voor Rachel rauw op haar dak, aangezien de brunette het goed kon vinden met Bridget. “Ik draag Bridget een warm hart toe. Ik had met haar een hele leuke tijd en dat heb ik nog steeds”, legt Rachel uit aan RTL Boulevard. De mediastorm rondom dit koppel lag volgens Rachel ook aan haar eigen zoon. “Als jij iedere dag alles post op Instagram, hé… je hoeft ook niet alles te laten zien”, aldus Rachel.

Geen klik

Al in een eerder interview wist Rachel Hazes te benadrukken dat haar band met Monique Westenberg niet erg sterk is. Inmiddels lijkt hier nog niet veel verandering in te komen, aangezien de brunette dit onderwerp opnieuw aankaart. “Al wordt hij 100 jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique”, legt Rachel uit. “Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Het is een goede vrouw, alleen het is niet aan mij. Ik hoef er niet mee samen te wonen”, aldus Rachel.

Lees ook: Werken in je pyjama vanuit huis? Deze (psychische) gevolgen kan het hebben

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren