Rachel Hazes doet boekje open over haar nieuwe liefde Mike

Eerder was Rachel nog niet klaar voor een nieuwe relatie

Rachel Hazes is helemaal gelukkig in de liefde. De brunette maakte begin januari in weekblad Story bekend dat Mike haar hart heeft veroverd. De twee kunnen niet meer zonder elkaar, toch schreed Rachel tijdens de Musical Awards alleen over de rode loper. “Hij is mee, maar wel achterom”, verklaarde Rachel aan RTL Boulevard.

Spotlight

Rachel en haar kinderen Roxeanne en André staan regelmatig in de spotlights. Voor hen is het dus niks nieuws om over de rode loper te lopen en om geïnterviewd te worden. Voor Rachels nieuwe liefde Mike gaat dat niet op. “Hij is mee, maar wel achterom. Dit is niet zijn ding.” 

Nieuwe liefde

Eerder vertelde Rachel dat ze niet had verwacht ooit weer verliefd te worden. Naar eigen zeggen was ze er niet klaar voor. “Ik ken hem al jaren, maar het is er nooit van gekomen. Ik ben er nu klaar voor en toen nog niet. Het gaat allemaal hartstikke goed. Hij heeft ook hele lieve kinderen, dus ik ben een heel dankbaar persoon.”

Samenwonen

Het moge duidelijk zijn dat Rachel tot over haar oren verliefd is. “Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Hij is zó romantisch. Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat”, vertelde ze aan Story. Ook lichte ze toe dat het voelt alsof ze al samen wonen. “Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit.”

Lees ook: André Hazes krijgt ‘hoog bezoek’ van de zoon van Bridget

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill