Rachel Hazes dolblij met nieuwe schoondochter: ‘We bellen en appen met elkaar’

“We hebben de grootste gein met elkaar”

Nadat Rachel Hazes een lange tijd geen contact had met haar zoon André Hazes, is deze breuk kortgeleden hersteld. Rachel liet een lange tijd weinig van zich horen, maar reageerde onlangs in een interview met RTL Boulevard op alle geruchten rondom het liefdesleven van André. De brunette laat daarbij weten enorm blij te zijn met haar nieuwe schoondochter.

“Ik vind haar zo leuk”, geeft Rachel aan.

Contact tussen Rachel en André

Naast dat Rachel aangeeft zich heel goed te voelen, geeft zo ook aan dat dit vooral dankzij de steun van haar kinderen is gekomen. Het contact tussen Rachel en André is na een lange tijd hersteld en volgens Rachel weer ‘als vanouds’. “Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen”, vertelt Rachel openhartig.

Rachel over nieuwe schoondochter

Of het schikt tussen Rachel en Bridget Maasland – de nieuwe vlam van André Hazes – is wel duidelijk. “We bellen en appen met elkaar. We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien”, vertelt Rachel met een glimlach op haar gezicht. “Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven.”

Monique Westenberg

Zodra ex-vriendin Monique Westenberg aan bod komt, is Rachel een stuk minder spraakzaam. Op de vraag of de twee nog contact hebben met elkaar, geeft Rachel pas na een lange stilte antwoord. “Niet. Voor de rest zeg ik er ook niets over.” Rachel heeft naar eigen zeggen nooit contact gehad met Monique. “Dus ik mis ook niks”, vult de brunette aan. “Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt.”

Lees ook: Beste vriend van de mens: 34 procent van de mensen ziet huisdier als ‘favoriete kind’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren