Rachel Hazes geeft hoop op verzoening André en Roxeanne op: ‘Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf’

De grote wens van Rachel Hazes lijkt niet uit te komen

Rachel Hazes is dankbaar dat ze haar beide kinderen weer in haar leven heeft. Lange tijd had de 49-jarige brunette geen contact met André, maar het is inmiddels weer koek en ei tussen die twee. Rachels grote wens is nu dat haar kinderen Roxeanne en André het bijleggen. Helaas lijkt het erop dat die wens niet in vervulling gaat.

Grote verjaardagswens

Rachel ziet binnenkort Sarah en had dit graag met haar beide kinderen gevierd. “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders”, deelde ze eerder met Story. Helaas lijkt het erop dat de pogingen van Rachel om haar kinderen te verzoenen, niet mogen baten.

Hoop opgegeven

Rachel ziet de verzoening tussen André en Roxeanne somber in. Zo deelt ze in een nieuw interview met Story dat haar kinderen er nu zonder haar hulp uit moeten komen. “Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken. Ik hoop dat ze beiden op mijn verjaardag zijn, in maart. Maar ik ga er niet meer specifiek naar vragen”, deelt ze met het blad. “Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf, als het nee is. Ik heb ze nu vaak genoeg voorgesteld het goed te maken. Uit respect naar mijn kinderen en vanwege de teleurstelling naar mezelf, vraag ik het niet meer. Ze weten wel wat mijn droom is, dus het is nu aan hen”, sluit ze af.

Lees ook: Rachel Hazes doet boekje open over haar nieuwe liefde Mike

Bron: Story | Beeld: Videostill