Rachel Hazes gaat weer als vrijgezel door het leven

Verdrietig nieuws voor Rachel Hazes

Het was dikke mik tussen Rachel Hazes en Mike. De twee waren dolgelukkig met elkaar, maar helaas was het liefdesgeluk van korte duur. In de nieuwste Story doet Rachel uit de doeken dat ze een punt achter haar relatie met Mike heeft gezet. 

Lieve man

Dat Rachel en Mike geen stel meer zijn, betekent niet dat er opeens met modder wordt gegooid. Integendeel. De 50-jarige spreekt vol lof over haar ex-partner. Zo deelt ze onder ander dat ze het ontzettend moeilijk vond om de relatie te beëindigen. “Het gaat me zo aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons”, doet Rachel uit de doeken.

Volle agenda

Rachel vervolgt dat ze het de laatste tijd ontzettend druk heeft. “Of het nu gaat om de musical waar we weer mee bezig zijn, de Holland zingt Hazes-concerten, mijn tweede boek dat ik nu aan het schrijven ben… Mijn agenda loopt over en je kunt mij uittekenen met mijn telefoon aan mijn oor.” Hoewel Rachel druk in de weer was met de voorbereidingen op de musical Hij Geloof in Mij, mocht die moeite niet baten. Een paar dagen geleden deelde de weduwe van wijlen volkszanger André Hazes dat de musical is uitgesteld naar 2021.

Relatie

Rachel maakte begin januari bekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven had. De twee kenden elkaar al jaren, maar de vonk sloeg pas later over. Rachel gaf aan dat ze eerder nog niet klaar was voor de liefde. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zo verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven”, deelde Rachel in een eerder interview met Story.

Lees ook: Bibi Breijman over eerste indruk Waylon: ‘Ik mocht Willem niet eens’

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker