Wat een schattig meisje! Kun jij raden welke BN’er dit is?

Carice

Toen een schattig meisje, nu een prachtige vrouw

BN’ers die wel van een plaatje op Instagram houden, duiken regelmatig in de oude doos om kiekjes te delen van hun kindertijd. Zo deelde GTST-ster Marly van der Velden een foto van haar als kind en pronkte Wendy van Dijk ook al eens met een schattig kiekje uit haar kindertijd. En nu is het ook de beurt aan deze BN’er.

Ze is al lang niet meer slechts een ‘BN’er’.

Van Minoes naar Game of Thrones
Nederland maakte in 2001 kennis met de poes uit de Emmalaan; Minoes. Carice van Houten brak met haar rol als Minoes door als actrice en stal de harten van velen. Nederland bleek echter te klein te zijn voor de actrice en dus besloot ze haar acteergeluk in het buitenland te zoeken; met succes. Nadat ze de rol van Melisandre in de hitserie Game of Thrones in de wacht sleepte, ligt de wereld aan haar voeten. Carice heeft de ene na de andere geweldige klus.

Zoontje 
Ook in de liefde heeft Carice het getroffen. Op de set van Brimstone ontmoette ze de charmante, Australische acteur Guy Pearce met wie het meteen klikte. De twee zijn sinds 2015 samen en hebben een zoontje Monte Pearce. Carice liet via Instagram weten dat hun zoontje gisteren één jaar is geworden, niet alleen stond ze stil bij de geboorte van haar zoon. Ze nam meteen de gelegenheid om ook een paar kiekjes van zichzelf te delen toen ze kind was. Een van de plaatjes is van 37 jaar geleden en de andere van 16 jaar gelden.

Herkende jij haar meteen? 

37 years ago

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

16 years ago

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron en beeld: Instagram Carice van Houten