Rara wie is het: herken jij deze bekende soapactrice op een schattige oude babyfoto?

Welke soapactrice is deze schattige meid?

Kleine kinderen worden groot en dat is voor bekende Nederlanders niet anders! Wat een schatje zeg, deze lieve kleine meid met haar bolle wangetjes. “Goodmorning, little me!” schrijft de soapactrice bij de adorabele foto die ze recentelijk op Instagram postte.

Zie jij wie het is?

Nina Sanders
In de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ speelt ze al sinds 2005 de rol van de rijke en verwende Nina Sanders, de dochter van Ludo. Marly van der Velden is in het echt een stuk volwassener dan haar GTST-alter ego, ze is inmiddels alweer in verwachting van haar tweede kindje. Samen met haar vriend Mike Meijer heeft ze al een dochtertje: Sammy Rose, geboren in september 2014. Of de kleine een beetje op haar lijkt is niet te zeggen, want Marly en Mike kiezen ervoor om Sammy niet (herkenbaar) op Instagram te zetten.

Human Concern
Ze is in ieder geval behoorlijk gegroeid, die kleine meid is allang niet meer! Naast haar werk als soapactrice heeft Marly met collega Gigi Ravelli een succesvolle sieraden- en kledinglijn opgezet en is ze ambassadrice voor Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen.

Goedemorgen? #littleme #knipoog #donderdag

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Ik kreeg 10 persoonlijke vragen van @mypowermagazine . #linkinbio ??

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram @marleyvd