Radiostations boycotten kerstsingle Gerard Joling: ‘Het is schandalig’

De nieuwe kerstsingle Send Me An Angel wordt geboycot door de radiostations

Gerard is woedend. Zijn nieuwe kerstsingle genaamd Send Me An Angel is niet te horen op de Nederlandse radio. Hart en ziel heeft de goedlachse zanger in zijn muziek gestopt, echter erkennen de radiostations dit niet. Aan De Telegraaf doet de woeste zanger zijn verhaal. “Het is schandalig, ik heb er geen andere woorden voor”, zo deelt Gerard.

Nieuwe kerstsingle Gerard Joling

Nieuwe muziek van iedere artiest is te beluisteren op de radio. Voor de Nederlandse zanger Gerard Joling liep het alleen even anders nadat hij zijn gloednieuwe kerstsingle Send Me An Angel onlangs uitbracht. Zelf is de zanger razend enthousiast over de nieuwe single. De radiostations delen zijn mening niet en weigeren daarom ook om zijn nieuwe muziek te draaien.

Korte promotietijd

Naar eigen zeggen heeft Gerard veel geïnvesteerd in zijn nieuwe kerstnummer om er een groot succes van te maken. “Je kunt alles van mijn plaat vinden, maar er wordt goed op gezongen en muzikaal is alles voor elkaar”, zo vertelt de boze zanger aan De Telegraaf. “Je hebt zeker nu met zo’n kerstproductie maar een korte tijd om je plaat te promoten.” Volgens de zanger is geen enkel kerstnummer voor 6 december op de radio te horen. “Als de mensen willen horen wat ik nu heb gemaakt, moeten ze de plaat maar eens streamen via Spotify, of de clip bekijken op YouTube.” Gerard is ervan overtuigd dat iedereen verliefd wordt op de plaat. “Het is een heerlijke plaat voor de kerst.”

“Ik ben trots op wat ik doe”

Gerard Joling weet naar eigen zeggen waar hij over praat. “Er hangen bij mij 85 gouden en platina platen aan de wand. Geertje weet heus wel hoe het moet, hoor.” De zielige artiest uithangen is iets dat Gerard ook zeker niet wil uitstralen. “Ik ben trots op wat ik doe. Maar een beetje waardering mag er wel zijn.” Gerard geeft niet op en hoopt dat de kerstsingle alsnog op de radio komt. “Kerst komt elk jaar terug. Wordt het nu geen hit, dan misschien volgend jaar. Dat is ook de reden dat ik er nu zoveel in geïnvesteerd heb”, zo sluit Geer zijn bericht af.

Toch benieuwd naar de nieuwe kerstsingle van Geer? Je bekijkt ‘m hier:

Lees ook: Man van Femke Halsema krijgt taakstraf vanwege verboden wapenbezit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube