Raymond van Barneveld openhartig over huidige en vorige relatie

Nieuwe liefde

Toen Raymond in scheiding lag met Silvia ontmoette hij zijn grote nieuwe liefde: Julia. “Ze heeft humor en ze is intelligent. Ze is geen moeilijk persoon in omgang, ze vindt alles leuk en we kunnen lachen met elkaar”, somt Raymond op over zijn nieuwe liefde. “Ik ben gelukkig in de liefde met Julia, maar wat minder in de sport. Maar als ik het zou kunnen omdraaien zou ik dat niet doen. Ik ben liever gelukkig met Julia.”

Julia

Julia kwam ook even aan het woord in de aflevering. De nieuwe liefde van Barney meed tot nu toe de camera’s. Het interview met Art is het allereerste interview dat ze doet. “We hebben elkaar bij een toernooi in Southampton ontmoet”, vertelt ze over hun eerste ontmoeting. “We hebben de hele tijd gepraat. Er was een echte klik. Dat verraste me enorm.” Alle ophef die ontstond rondom de relatie ging Julia niet in de koude kleren zitten. “Het was overweldigend. Ik had dat niet verwacht.” Waarom Julia zo verliefd is op Raymond? “Vanwege alles. Hij is geduldig en lief. Ik begrijp hem en hij begrijpt mij. Ik denk dat we goed bij elkaar passen.” De blondine sluit niet uit dat ze ooit gaan trouwen. 

Dochters

Ook de dochters van Raymond, Patty en Daisy, komen aan het woord in de uitzending. Patty vertelt dat ze er door het beruchte filmpje – waarop te zien is dat Raymond Julia een kus geeft – achterkwam dat haar vader een nieuwe relatie heeft. “Dan zakt de grond wel even onder je voeten vandaan”, vertelt ze eerlijk. “Bij mij heeft het wel impact op de relatie met mijn vader gehad”, biecht Daisy op. De kinderen van Raymond hebben zijn liefde dan ook nog niet leren kennen. “Ze hebben Julia nog steeds niet ontmoet. Ik laat dat aan hen over”, vertelt de darter. Toch staan zijn kinderen achter hem. “Als hij gelukkig is in een nieuwe relatie, moet hij dat vooral doen. Ik sta honderd procent achter hem als hij naar Engeland wil verhuizen. Als hij gelukkig is, ben ik dat ook voor hem”, vertelt Patty. “Laat hem alsjeblieft gelukkig zijn in de liefde. Ik hoop dat hij over tien jaar de donkere wolken achter zich kan laten”, sluit Daisy af.

Bekijk de uitzending hier terug.

Pagina 2/2

Lees ook: Bridget Maasland openhartig over mediastorm: ‘We kunnen helemaal niet genieten’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Rooijakkers over de Vloer | Beeld: Videostill