Silvia en Raymond van Barneveld kondigen scheiding aan

Raymond van Barneveld
Na bijna 25 jaar huwelijk gaan Silvia en Raymond van Barneveld uit elkaar

Raymond van Barneveld, ook wel bekend als Barney, is een wereldberoemd darter. Hij kondigde in het najaar van 2018 aan dat hij na het seizoen 2019/2020 zou stoppen met darten. Hij zat er flink doorheen en voelde zich overspannen. Een halfjaar rust was niet genoeg, daarom besloot hij om na 2019 definitief te stoppen. Nu is bekend gemaakt dat Raymond en zijn Silvia uit elkaar gaan, de scheiding is al in gang gezet. Of dit iets te maken heeft met zijn pensioen, is niet bekend. Daarnaast is Raymond zoenend gespot met een andere vrouw, dus hij laat er geen gras over groeien!

Na 25 jaar huwelijk is het over en uit tussen Raymond en Silvia.

Scheiding

Vandaag maakte de manager van Raymond van Barneveld bekend dat Silvia en Raymond gaan scheiden. “De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren”, laat manager Jaco van Bodegom weten. De twee waren bijna 25 jaar getrouwd. Ze trouwden in 1995 en hebben twee kinderen.

Andere vrouw

Van Barneveld’s manager maakte vandaag bekend dat Silvia en Raymond in scheiding liggen. Waarom precies vandaag deze statement naar buiten werd gebracht? De Britse krant The Sun deelde gister namelijk al een video van Raymond in een hotellobby. Daarop was te zien dat hij een onbekende blondine zoende, die een stuk jonger lijkt dan hij. Hoe lang deze relatie al gaande is, is niet bekend.

Silvia

Vorige maand claimde Silvia nog dat hun huwelijk helemaal niet in zwaar weer was beland, maar dat het nog steeds heel goed ging. De beelden en het commentaar van Jaco van Bodegom vertellen toch een heel ander verhaal. Bekijk de beelden hier.

Lees ook: Dit is waarom Wesley zo snel op de breuk met Yolanthe reageerde

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Videostill