Raymond van Barneveld zet volgende stap in relatie met Julia

Darter Barney en zijn vriendin Julia zijn klaar voor de volgende stap

Het is al een tijdje stil rondom darter Raymond van Barneveld (52) en zijn relatie met de 35-jarige Julia Evans. Toch zitten de twee zelf niet stil en hebben ze zelfs plannen om de volgende stap in hun relatie te zetten. Dit bevestigt de woordvoerder van de darter.

Raymond heeft plannen om samen te gaan wonen met zijn grote liefde Julia.

Toekomstplannen

Weekblad Story plaatste onlangs een bericht over de nabije toekomstplannen van het verliefde koppel. De woordvoerder van Raymond bevestigt dat ze er inderdaad over denken om volgend jaar samen te gaan wonen. “Het zal nog wel even duren voordat het zover is. De planning is ergens in 2020, maar geen concrete planning nog”, aldus de woordvoerder. Op dit moment woont Julia nog in Londen en reizen ze heen en weer om elkaar te zien. Op 20 november viert het stel dat ze een jaar samen zijn.

Uitgelekte video

Inmiddels is de 52-jarige darter gescheiden van Silvia na een huwelijk van 25 jaar. In Julia lijkt Raymond de ware te hebben gevonden. De relatie kwam boven water nadat er een ‘stiekeme’ video van de twee in een parkeergarage was uitgelekt. Op dat moment zit de darter nog midden in de scheiding met zijn vrouw. De scheiding zet hij door en hij ging verder met de 17 jaar jongere Julia.

Openhartig

Raymond is nog steeds dolgelukkig met zijn Julia en sprak hier enige tijd geleden ook zeer openhartig over. “Wij houden echt van elkaar en ik denk dat dat ook nog wel eens gezegd mag worden. Het is natuurlijk nooit van te voren gepland. Dingen lopen zoals ze moeten lopen. Het verdient niet altijd de schoonheidsprijs, maar ja, soms moet je je gevoel volgen”, zo stelt de darter.

Lees ook: Britt Dekker haalt uit naar kritische columnist Angela de Jong

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube