Yolanthe blijft stil na verschijning biografie Wesley Sneijder

Yolanthe biografie Wesley

In het spraakmakende boek worden veel onthullingen gedaan over de twee

De nieuwe biografie van Wesley Sneijder staat vol details over de relatie van de voetballer en zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau. Het veelbesproken stel, dat vorig jaar een scheiding aanvroeg, staat daardoor weer volop in de spotlights. Maar waar Wesley een groot deel van zijn privéleven vrijgeeft, blijft Yolanthe stil rondom de verschijning van het boek.

Liefdesverklaring

In de biografie deinst Wesley er niet voor terug om een inkijkje in zijn relatie met Yolanthe te geven. Zo kunnen we de twee in het boek op de voet volgen van hun eerste date tot het huwelijksaanzoek en van de problemen om zwanger te worden tot de scheiding. In het boek laat Wesley maar al te duidelijk weten dat de relatie door hem is stukgelopen. Sommige lezers zien het boek zelfs als een liefdesverklaring aan Yo, omdat Wesley alle schuld op zich neemt en liefdevol over Yolanthe spreekt.

Reactie van Yolanthe

Naast de gevoelens van Wesley geeft het boek veel prijs over het privéleven van Yolanthe, haar persoonlijkheid, gezinsleven en carrière. Een reactie van de 35-jarige actrice op de biografie blijft echter uit. De manager van Yolanthe laat weten dat ze geen commentaar wil geven. Het blijft dus onduidelijk of Yolanthe het boek waar ze een grote rol in speelt, al open heeft geslagen.

Weer bij elkaar

Wesley spreekt nog altijd liefdevol over zijn ex-vrouw, wat doet vermoeden dat hij de breuk nog niet helemaal achter zich heeft gelaten. Op de vraag van RTL Boulevard of de kans groter is geworden dat de twee weer bij elkaar komen door het boek, antwoordt Wesley twijfelend: “Dat weet ik niet, dat hangt ook niet af van een boek denk ik, er komt veel meer bij kijken. Maar we praten goed en we zullen zien wat de toekomst gaat brengen.” Er lijkt dus nog een sprankje hoop te zijn voor een hereniging van het stel.

Lees ook: Yolanthe praat openhartig over breuk met Wesley: ‘Soms gaan dingen gewoon niet meer’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP foto, fotograaf: Leo Vogelzang