Om deze reden hadden André en Roxeanne Hazes ruzie

Broer en zus hadden zo’n vijf jaar lang ruzie met elkaar

Het was al die tijd een groot mysterie. De ruzie tussen André en Roxeanne was zó heftig dat het vijf jaar lang moest duren. Maar waarom spraken de twee jarenlang niet met elkaar? En wat is de reden van verzoening? Weekblad Privé doet een boekje open over de reden van de jarenlange strijd. 

Managementzaken

Weekblad Privé weet te vertellen dat de reden van de ruzie alles te maken heeft met de zakelijke kant van de familie Hazes. Rachel Hazes nam sinds het overlijden van haar man André Hazes de financiële taken op zich. De grote bedragen van André’s muziek, de film en musical over het leven van haar ex-man en de zangcarrières van broer en zus werden door Rachel opgevangen.

Monique Westenberg

Alles liep op rolletjes, tot Monique Westenberg in het leven van André kwam. De zanger bracht veel tijd door met zijn liefde, wat ervoor zorgde dat Monique het management van haar lief overnam. Tot grote frustratie van Rachel, die deze taak jarenlang op zich nam. Tussen Monique en Rachel boterde het namelijk totaal niet. Al gauw besluit Roxeanne haar moeders kant te kiezen – en André die van Monique. “Ma had het natuurlijk gewoon niet met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw, Rox voor haar moeder”, vertelt André aan Privé.

Excuses aangeboden

Aan Privé weet de zanger te vertellen hoe Roxeanne het uiteindelijk goed heeft gemaakt en inmiddels anders over de situatie denkt. Volgens André Hazes was het zijn vriendin Monique die de touwtjes in handen nam en besloot broer en zus te herenigen. “Het voelde als vanouds”, vertelde Roxeanne over de hereniging aan Privé. 

Ook interessant: Neefjes Fender en André jr. videobellen enthousiast met elkaar

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, door ABM Archief