Rico Verhoevens dochtertje Mikayla in ziekenhuis na ongeluk

Het gezin heeft er geen leuk weekend opzitten

Een ongelukje zit in een klein hoekje, daar kunnen Rico Verhoeven en zijn vrouw Jacky Duchenne over meepraten. Het stel had dit weekend behoorlijk de schrik te pakken toen hun dochter Mikayla zich erg blesseerde. Het meisje moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht.

Jacky laat via Instagram weten dat het meisje een schijf van vijftien kilo wilde tillen.

15 kilo tillen

Rico Verhoeven is als kickbokser regelmatig in de sportschool te vinden, maar ook zijn vrouw Jacky werkt zich regelmatig in het zweet in de sportschool en doet aan krachttraining. Voor hen is het optillen van vijftien kilo een koud klusje en ziet het er simpel uit. Hun oudste dochter dacht dit ook wel te kunnen en probeerde een schijf van vijftien kilo te tillen, maar liet deze waarschijnlijk op haar voet vallen. “Arm meisje… zielepootje. Ze dacht dat ze een schijf van 15 kilo kon tillen”, schrijft moeder Jacky op Instagram

Ziekenhuis

Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar foto’s van haar voet werden gemaakt. Tevens is op de foto’s te zien dat het been van Mikayla in het gips zit. Ook deelt Rico een leerzame boodschap. “Gisteren kregen we allebei een belangrijke les. Een ongeluk kan in een fractie van een seconde gebeuren. Dus let altijd goed op je kinderen, ongeacht hun leeftijd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Arm meisje….zielepootje..Ze dacht dat ze een schijf van 15kg kon optillen???

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne) op

Lees ook: Om deze reden moest koningin Máxima waarschijnlijk onder het mes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Rico Verhoeven & Jacky Duchenne | Beeld: Videostill