Rijke zusjes in Steenrijk, Straatarm vallen niet in de smaak bij de kijkers

“Mag ik een teiltje?”

Een gloednieuwe aflevering van het populaire tv-programma Steenrijk, Straatarm stond gisteravond weer klaar. Deze week ruilden de zusjes Bianca en Natascha met de familie Holleman van huis en budget. Het Amsterdamse penthouse van de zusjes werd omgeruild voor de sociale huurwoning in Gouda. Het contrast tussen de twee families kon volgens de kijkers niet groter zijn.

Wat vond jij van de laatste aflevering van Steenrijk, Straatarm?

Steenrijk, Straatarm

In Steenrijk, Straatarm ruilen gezinnen van huis, haard en budget. Deze week was het de beurt van de familie Holleman en de zusjes Bianca en Natascha. De familie Holleman moet wekelijks zien rond te komen van een krappe 80 euro met vier personen. Nadat vader Martin zijn baan heeft verloren staat het gezin nu onder bewind en gaan ze de schuldsanering in. Met drie jaar hoopt de familie alle schulden te hebben afgelost. Martin heeft inmiddels een nieuwe baan als verkeersregelaar weten te bemachtigen. Moeder Nel is niet in staat om te werken vanwege een hernia, maar zet zich wel in als vrijwilliger op de kinderboerderij.

Rijke zusjes

Een wereld van verschil met de twee Amsterdamse zusjes Bianca en Natascha. De twee startte een eigen bedrijf met wat kapitaal van hun vader en wisten het om te toveren tot een succesvol bedrijf. De zusjes proberen positief in het leven te staan en schrijven daarom elke dag briefjes met alles waar ze dankbaar voor zijn. Zogenoemde dankbaarheid briefjes. De onderneemsters zetten zich in voor een gezonde planeet en zijn veel bezig met een gezonde levensstijl. Een woordje Engels ontbreekt daarnaast ook niet door hun zinnen. Met name dit laatste is waar de kijkers van Steenrijk, Straatarm over vallen bij de zusjes.

De hele aflevering van Steenrijk, Straatarm is hier terug te kijken.

Lees ook: Heftig: ‘Vader en zes kinderen zaten jarenlang in een kelder in Drenthe’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: SBS6 | Beeld: Videostill Kijk.nl