Rob Verlinden doet schokkende onthulling over turbulent dubbelleven

Rob Verlinden

De tuinman is door het oog van de naald gekropen

Een bijzondere en schokkende onthulling van de 69-jarige tuinman Rob Verlinden. In een interview met Shownieuws laat hij weten een turbulent dubbelleven te leiden. Dit dubbelleven heeft uiteindelijke nare gevolgen gehad voor hem.

Rob brengt deze week een boek uit waarin hij een schokkende onthulling doet over zijn leven.

Rob Verlinden

De Nederlandse tuinman en presentator van diverse tuinprogramma’s kunnen we niet meer uit de televisiewereld wegdenken. Naast zijn groene vingers blijkt de tuinman ook een goede schrijver te zijn. Eerder bracht hij al meerdere boeken uit over tuinieren. Deze week gooit de presentator het over een andere boeg en brengt hij een boek uit over zijn persoonlijke leven. Hier onthult Rob een schokkend detail over zijn leven, waar hij nu al 28 jaar mee rondloopt.

Door het oog van de naald

Naast het tuinieren hield Rob er nog een ander leven op na. Zo schrijft hij in zijn nieuwe boek dat hij een turbulent seksleven leidde, waardoor hij 28 jaar geleden gediagnostiseerd werd met HIV. Weinig mensen wisten van zijn ziekte af. Aan Shownieuws vertelt hij hoe hij destijds door het oog van de naald is gekropen. “Ik ben het boek gaan schrijven toen ik in het ziekenhuis lag, toen het bijna met mij afgelopen was na mijn longontsteking, die overging in een longvliesontsteking.” Rob was er op dat moment zeer slecht aan toe, maar is er uiteindelijk doorheen gekomen. “De HIV-arts zei toen tegen mij: ‘Rob, waarom heb je eigenlijk geen boek geschreven?’”.

Biografie

Rob twijfelde geen moment en begon tijdens zijn tijd in het ziekenhuis aan zijn biografie. In zijn boek besluit de tuinman om zijn jarenlange verborgen geheimen openbaar te maken. De constatering van HIV heeft een enorme impact op het leven van Rob gehad. “Het was voor mij een dreun die mijn hele leven heeft veranderd.” Met zijn boek hoopt Rob meer duidelijkheid te scheppen over de ziekte en ook naar de mensen in zijn eigen omgeving.

Lees ook: Piet Paulusma presenteert 30 december zijn laatste weerbericht bij SBS6

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Shownieuws