Robbie Williams klinkt in dit fragment als een rasechte Amsterdammer

robbie williams
Brits? Nee joh, Robbie Williams komt uit de Jordaan!

Wij kennen Robbie Williams natuurlijk als rasechte Brit, met bijbehorend accent. Maar in de onderstaande video lijkt het alsof Robbie heel ergens anders vandaan komt! Hij spreekt namelijk een beetje Nederlands, met een echt Amsterdams accent. Dit is te zien in een instagramvideo van Brahim Fouradi.

Het filmpje zorgde voor veel hilariteit.

Robbie Williams

De 45-jarige zanger komt uit Stoke-on-Trent, een klein dorpje in het midden van Engeland, tussen Liverpool en Birmingham. Hij spreekt daarom normaliter ook met een erg Brits accent. Robbie werd bekend dankzij de boyband Take That, maar scoorde later vele hits als solo-artiest. Hij is nog lang niet uitgespeeld, want Robbie is volop bezig met nieuwe muziek maken.

Brahim Fouradi

Robbie Williams werkt op dit moment samen met de Nederlandse Brahim Fouradi. Wie? Nou, die kun je kennen van het muzikale duo ‘Fouradi’ met zijn broer Mohamed. Zij scoorden in 2007 een gigantische hit met 1 Ding. Fouradi werkt nu samen met Robbie aan muziek voor zijn nieuwe album. Gelukkig was er tussen het harde werken door ook nog tijd voor een grapje.

Jordaan

Brahim Fouradi plaatste deze lollige video op Instagram. Hierin vraagt hij aan Robbie: “Rob, waar kom jij vandaan?”, waarop Robbie in een perfect Amsterdams accent antwoordt: “Uit de Jordaan! Wat nou!?”. Dit leidde tot grote hilariteit onder volgers. Wat vind jij van Robbie’s accent?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? Amsterdam. @robbiewilliams ?

Een bericht gedeeld door Brahim Fouradi (@brahimfouradi) op

Als je je afvroeg waar je Fouradi van kent, dit was hun hitsingle 1 Ding:

Lees ook: Douwe Bob stuurt 17-jarige fan weg: ‘Hij heeft me vernederd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Videostill