Robert Doornbos vertelt hoe het nu met dochtertje Jada gaat

Chantal Bles en Robert Doornbos

Het gezin is net terug van vakantie

Ruim een jaar geleden werd de grootste nachtmerrie voor elke ouder werkelijkheid voor Chantal Bles en Robert Doornbos. Hun destijds 2-jarige dochter Jada bleek een Wilms-tumor te hebben. Op 4 februari ook nog eens Wereldkankerdag – kregen Chantal en Robert te horen dat er op de scans van Jada te zien is dat ze schoon is. Hoe gaat het een paar maanden later met het jonge meisje?

De voormalig Formule 1-coureur vertelt glunderend dat het goed gaat met zijn dochter.

Roerige periode

Robert en Chantal gingen met hun gezin een paar weken naar Ibiza op een roerige periode af te sluiten. Op Instagram stonden de ouders er vaak bij stil hoe gelukkig ze zich voelden dat ze met twee gezonde kinderen op vakantie waren. Inmiddels is de familie weer terug van vakantie. Hoewel Robert af en toe op en neer moest reizen vanaf Ibiza vanwege werk, heeft het gezin met volle teugen genoten van de vakantie. “Het was heerlijk! We hebben echt genoten”, vertelt Robert stralend aan Shownieuws

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FUN IN THE SUN ??????????????? #family @robertdoornbos

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Jada

“Chantal is daar met Jada en Josh zes weken geweest. Ik ben een paar keer op en neer gegaan voor werk. We zijn heel gelukkig dat we dit konden doen. Een jaar geleden zag het er iets anders uit”, gaat Robert verder. “Vanaf nu is het alleen maar the way up. Met Jada gaat het goed. Ze heeft weer haartjes en geniet van het leven”, vertelt Robert stralend.

 

Lees ook: Felle kritiek op Doutzen Kroes na plaatsen bikinifoto

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen