Robin Martens deelt foto van nieuwe vlam op Instagram

Robin Martens

Ze hield haar relatie een halfjaar geheim

Het is een mooie dag voor Robin Martens. De actrice mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen, maar dat doet ze niet alleen. Zo deelt ze op Instagram dat ze een nieuwe vriend heeft: Benjamin. Deze dag is helemaal bijzonder omdat Benjamin ook op 16 maart jarig is. Dubbel feest dus!

Nieuwe liefde

“Wij zijn jarig”, schrijft Robin enthousiast op Instagram. Op haar social media is een prachtig plaatje van haar en Benjamin te zien. De actrice is al een tijdje gelukkig met Benjamin, maar wilde haar liefdesgeluk  – tot nu toe – geheim houden. “My love. We zijn al bijna zes maanden verder en we hadden moeite om het stil te houden.” Robin licht toe dat de tortelduifjes goede redenen hadden om hun relatie stil te houden en dat ze binnenkort vertelt waarom het geheim moest blijven.

Lang zullen ze leven

“Maar vandaag is onze speciale dag, 16 maart! De dag dat we allebei toevallig jarig zijn. Happy birthday baby!”, vervolgt de verliefde Robin. “Ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen. Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei.”

Lees ook: Freek van Noortwijk geeft update over zwangere Katja: ‘We maken ons geen zorgen’

Bron: Instagram Robin Martens | Beeld: BSR Agency,  Daniel Kroll