Wat?! Robin Martens verlaat GTST helemaal niet vrijwillig

Het was niet de keuze van Robin om GTST te verlaten

Deze week lieten we jullie al weten dat Robin Martens Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verlaten. De actrice zou haar dromen gaan volgen, maar dat blijkt nu net iets anders te zitten dan aanvankelijk gedacht. Robin verlaat Meerdijk helemaal niet vrijwillig, zoals wel gesuggereerd werd. 

Ze is uit de serie geschreven!

Niet eigen keuze
“Het is niet mijn eigen keuze geweest, dus niet op eigen initiatief”, vertelt Robin in RTL Boulevard. De verhaallijn rond haar karakter zou op zijn na zevenenhalf jaar, aldus de actrice. Ze gaat gelukkig niet bij de pakken neerzitten. Ondanks dat het ‘wel even gek’ was, kan ze zich nu gaan richten op andere dingen. “Het komt helemaal goed, er zijn genoeg dingen die ik leuk vind en wat eraan gaat komen.”

Vloggen
In GTST verhuist haar karakter Rikki naar Rotterdam om voor de liefde te kiezen. Ze neemt haar zoontje Bram mee en zal niet terugkeren in Meerdijk. Buiten GTST om was de brunette al bezig om samen met haar goede vriendin Cillie Rigter een eigen YouTube-kanaal op te richten. Per 1 januari delen ze elke maandag een nieuwe vlog. De insteek zal vooral positief zijn, vertelt ze. “Veel lachen en gekkigheid.”

Ryan Clarke
Of haar nieuwe vriend, Ryan Clarke uit Bakkum, ook te zien zal zijn in de vlogs is vooralsnog onbekend. Ze is nu een aantal maanden samen met de atleet. Wij gaan haar in ieder geval wel missen!

Lees ook: Zo ziet de echte dochter van ‘Ludo en Janine’ eruit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill