Roel van Velzen en zijn vrouw Marloes gaan uit elkaar


Dit nieuws heeft Roel van Velzen bekend gemaakt via zijn management

Vandaag heeft zanger Roel van Velzen (41) via zijn management bekendgemaakt dat hij en zijn vrouw Marloes uit elkaar gaan. Het stel was twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. De zanger heeft samen met Marloes twee zonen.

De beslissing om uit elkaar te gaan is door het koppel samen gemaakt.

Verklaring via management

Via zijn management deelt Roel van Velzen zijn verklaring. “Marloes en ik hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. We zijn er de afgelopen tijd achter gekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden”, zo laat Roel in een verklaring weten. “We blijven beiden voor onze twee zoons zorgen en zullen er samen alles aan doen om ze een fantastische jeugd te geven.”

Reden van de breuk

Wat de precieze reden is waarom Roel en zijn vrouw gaan scheiden deelt de zanger niet. “Aangezien dit een persoonlijke situatie is die enkel het gezin aangaat, wordt gevraagd hun privacy te respecteren om deze beslissing in alle rust een plek te kunnen geven”, zo brengt het management van Roel van Velzen naar buiten. Roel trouwde tijdens de jaarwisseling van 2010-2011 met Marloes. Samen hebben ze inmiddels twee zoons, Laut van 6 en Boaz van 5 jaar oud.

Lees ook: Ruud de Wild spreekt openhartig over zijn relatie met Olcay Gulsen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Videostill