Ruud de Wild spreekt openhartig over zijn relatie met Olcay Gulsen

Het was liefde op het eerste gezicht, aldus Ruud de Wild

Vorige week onthulde Ruud de Wild in een uitzending van 6 Inside dat hij een relatie heeft met Olcay Gulsen. Hij is verbaasd hoeveel media-aandacht er aan werd besteed, maar hij is blij dat het nu bekend is. “Ik ben hartstikke verliefd op Olcay en dat is wat ik ben, en daar schaam ik me ook niet voor. Dat mag de hele wereld weten”, aldus Ruud.

Ruud de Wild is tot over zijn oren verliefd.

Relatie

Ruud de Wild sprak bij 6 Inside over een relatie met Olcay Gulsen. Toen zij daar naar gevraagd werd antwoordde ze voorzichtig dat ze ‘niet de behoefte had om hun romance om te dopen tot een relatie.’ Daarover zegt Ruud dat hij niet namens haar praat, maar alleen meedeelt dat hij verliefd op haar is.

Liefde op het eerste gezicht

Volgens de Ruud was het liefde op het eerste gezicht. Hij ontmoette Olcay anderhalf jaar geleden bij de Nijmeegse Vierdaagse. Toen was hij nog samen met Ilse Knijn. Desondanks zegt Ruud dat hij gelijk als een blok voor Olcay viel: “Ik kwam haar tegen, ik zag haar en het was er.” Voor alsnog blijft het van Olcay’s kant angstvallig stil.

Keuzes

Volgens de dj gaat de liefde als je ouder wordt om keuzes maken. “Als ik van iemand hou, dan hou ik van iemand. Dan komt daar geen ruis meer bij en ben ik klaar. Dan hoef ik het gelul op de achtergrond niet meer en mag de telefoon uit. Dan ben ik happy met iemand.” Ook zegt Ruud dat Olcay ‘een blijver’ is en dat de kous daarmee af is.

Lees ook: Zeilmeisje Laura Dekker (23) is moeder geworden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill