Romy Boomsma bevallen van derde kindje

Arie en Romy Boomsma

Beschuit met roze muisjes in huize Boomsma!

Arie en Romy Boomsma zijn voor de derde keer ouders geworden. Het stel mocht afgelopen woensdag hun tweede dochter verwelkomen. De trotse ouders delen op Instagram dat hun dochter zal luisteren naar de naam Juniper.

Derde kindje

“Onze dochter is geboren”, schrijft Arie trots in de caption op Instagram. Hij vertelt dat het meisje op woensdag 3 juni ter wereld kwam tijdens een thuisbevalling. “Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het.” Hij deelt dat zijn tweede dochter de naam Juniper Ruby Boomsma heeft gekregen. “Iedereen gezond. Iedereen blij”, sluit hij af. Ook trotse moeder Romy laat van zich horen op Instagram. “Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19:35 uur na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.”

Kinderen

Begin december 2019 maakten Romy en Arie bekend dat ze hun derde kindje verwachtten. De 28-jarige brunette liet midden januari weten dat ze opnieuw een meisje krijgen. “We zijn dolblij dat de twintig weken echo goed was en we daar de bevestiging kregen dat we nog een dochter krijgen”, liet Romy weten tijdens een Q&A op Instagram. Met de geboorte van Juniper vormen Romy en Arie nu een gezin van vijf. De twee hebben al twee kinderen: de 4-jarige Bobby Jo en de 2-jarige Mozes Wolf.

Lees ook: Katja Schuurman openhartig over zwangerschap: ‘Mijn buik ziet eruit alsof ik ga bevallen’

Bron: Instagram Arie Boomsma, Romy Boomsma | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen