Romy Monteiro dankbaar dat ze goed van de crash is afgekomen

Romy is er met de schrik vanaf gekomen

Romy Monteiro dacht zondag de tijd van haar leven te hebben, maar haar dag kreeg een heel andere wending. De musicalster deed tijdens de Jumbo Racedagen mee aan de Ladies GT Race, maar is daar zwaar gecrasht. De 26-jarige werd per ambulance afgevoerd, maar heeft via Instagram laten weten dat alles goed gaat.

Op Instagram schrijft de musicalster dat alles goed met haar gaat.

Racedagen

Romy reed zondag met een snelheid van zo’n 120 kilometer per uur over het circuit van Zandvoort toen haar wagen uit de koers raakte. Ze vloog vervolgens van de baan en haar auto sloeg een paar keer over de kop. Romy werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor controle, iets wat standaard-procedure is, zo liet een woordvoerder van Jumbo weten. Antje Monteiro, de moeder van Romy, liet eerder al weten dat alles in orde is met haar dochter. Inmiddels heeft ook Romy van zich laten horen via social media.

Heftige crash

“Lieve allemaal! Het gaat goed. Ik ben niet ernstig gewond ook al zou je dat wel denken na de crashbeelden”, begint de zangeres haar bericht op Instagram. “Ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! (Thanks engeltjes boven)”, vervolgt ze. Ondanks dat de dag anders verliep dat Romy voor ogen had, kijkt ze met plezier terug op haar race-avontuur. “Het was een heftige crash, maar ook een heftige race. Eigenlijk was het een hele toffe race, tot de crash. Even schrikken, maar het race-avontuur vond ik geweldig!” Ook bedankt de musicalster haar fans voor de lieve berichtjes die ze heeft ontvangen en zet ze haar hulpverleners in het zonnetje. “Iedereen was zó lief, bezorgd en professioneel. Dank! Nu ga ik herstellen op de bank!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve allemaal! ? Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond ookal zou je dat wel denken na de crash beelden online… Met 120km in een muur crashen en een paar x over de kop, het is niet niks. Maarrr ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! (Thnx engeltjes boven??) Het was een heftige crash maar ook een heftige race! Eigenlijk een hele toffe race, tot de crash ? Even schrikken, maar het race avontuur vond ik geweldig! ? Dank voor jullie lieve bezorgde berichtjes! Maar vooral een hulde aan alle Hulpverleners ter plekke! Die mij uit de auto sneden en tackelde terwijl ze lieve dingen zeiden om me gerust te stellen, het medisch personeel die me hebben verzorgd én m’n hand vast bleven houden, de politie escort naar het ziekenhuis vanwege de files. Iedereen zó lief, bezorgd en professioneel. Dank!!! Nu ga ik herstellen op de bank! En me lekker in de watten laten leggen door liefje (en een beetje extra aanstellen??) #crashophetcircuit #ookweermeegemaakt #jumbogtrace

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Bekijk hieronder de beelden van de crash.

Lees ook: Zo ziet de vriend van Duncan Laurence eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Instagram Romy Monteiro | Beeld: Videostill YouTube