Roxeanne en Rachel Hazes willen het goedmaken, maar: “Dré wil het niet en zijn gezin wil het niet…”

De Hazes-ruzie lijkt een gebed zonder einde…

De familieperikelen rondom de Hazesjes duren nu alweer een aantal jaren en het lijkt er niet op dat er verandering in de lastige situatie aan zit te komen. Rachel en Roxeanne zijn gebrouilleerd geraakt met zoon en broertje André, onder andere door zijn keuze om een relatie met de zestien jaar oudere Monique te beginnen.

Partnerkeuze
Deze partnerkeuze van haar zoon kon Rachel niet accepteren. Het gevolg: André verliet het appartementen-complex waarin hij naast zijn moeder en zus woonde, en trok samen met zijn vriendin in een andere woning. Dit was echter niet het enige. Rachel was volgens Telegraaf niet alleen bang dat ze haar zoon kwijt zou raken aan een andere vrouw, er is meer. Dat André, die dagelijks geboekt wordt voor optredens, het talent van zijn vader heeft, is niemand ontgaan. Volgens Rachel zou hij samen met zijn zus een succesvol duo kunnen vormen. Maar toen de zanger zijn Monique leerde kennen, besloot hij zijn eigen weg te gaan en vaker alleen op te treden. André deelde zijn moeder en zus mee dat Monique zijn boekingen gedeeltelijk zou gaan verzorgen, een financiële tegenvaller voor de rest.

Opname
Dat de familieruzie zijn sporen nalaat bij moeder Rachel Hazes bleek duidelijk toen zij een maand geleden professionele psychologische hulp zocht en zich liet opnemen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2