Roxeanne Hazes doet boekje open over laatste loodjes zwangerschap

Roxeanne Hazes

“We zaten al een tijdje in de heetste zomer en ik woog 100 kilo”

De eerste verjaardag van het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes nadert met rasse schreden. Fender mag op 10 juli zijn eerste kaarsje uitblazen. Bij het idee dat hun kinderen snel groot worden, kunnen vele ouders sentimenteel worden. Zo ook Roxeanne.

Een jaar geleden was Roxeanne hoogzanger.

Terugblik

Een zwangerschap kan soms erg onaangenaam zijn. Zo moeten diverse vrouwen de ochtendmisselijkheid doorstaan en is het in de laatste maand van de zwangerschap soms maar wat moeilijk om in slaap te vallen. Roxeanne had het de laatste dagen van haar zwangerschap ook erg zwaar en blikt terug op hoe ze zich precies een jaar geleden voelde. “Woensdag 4 juli 2018. Ik weet nog dat ik deze foto op Instagram plaatste en dat veel mensen reageerden met de woorden: ‘Oh, jij gaat binnenkort bevallen’,” schrijft de zangeres op Instagram. En inderdaad; een paar dagen later zou Roxeanne gaan bevallen. “Hier was ik uitgeput en behoorlijk klaar met zwanger zijn. We zaten al een tijdje in de heetste zomer en ik woog 100 kilo. Niet wetende dat ik zes dagen later zou bevallen van het mooiste, liefste jongetje.”

Sentimenteel

Binnenkort wordt Fender één jaar, iets waar de zangeres even bij stilstaat op Instagram. “Hebben jullie dat ook? Dat je sentimenteel wordt wanneer de verjaardag van je kind eraan zit te komen?” vraagt ze zich dan ook af. Veel volgers beamen dat zij dit ook hebben, ongeacht de leeftijd van hun kroost. “Ja, zelfs na zestien jaar nog”, schrijft iemand. “Ja, ieder jaar denk ik aan de geboortedag en aan de bevalling. Ze zijn inmiddels al 37 en 34 jaar”, vertelt een ander. 

 

Lees ook: Veel lof voor bikinifoto van Roxeanne Hazes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes| Beeld: Videostill