Roxeanne Hazes openhartig over breuk met André: ‘Op veel momenten heb ik een broertje gemist’

Dit deelt ze in een gesprek met Peter van der Vorst

In het programma Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst bij diverse bekende Nederlanders op bezoek. In de aflevering van gisteren was te zien dat de presentator een bezoekje bracht aan Roxeanne Hazes. In de aflevering is Roxeanne openhartig en bespreekt het tweetal onder andere haar pestverleden, dat ze een agressief vriendje had en over de ruzie met haar broertje.

Ze heeft weleens momenten gehad in haar leven waarbij ze haar broertje miste

Broer

Inmiddels heeft Roxeanne al een paar jaar geen contact meer gehad met haar broer. “Ik ben er in het begin heel verdrietig over geweest”, vertelt de zangeres. “Ik kan wel zeggen dat wij een hoop hebben meegemaakt samen. En dat ik ook wel op veel momenten een broertje heb gemist en een vriend”, vervolgt Roxeanne. Ook deelt de brunette dat ze in het begin van de ruzie ook nog contact probeerde te zoeken met André.

Moeder

Zowel Roxeanne als haar moeder hadden lange tijd geen contact met André. Inmiddels spreekt haar moeder haar André wel weer. “Ik sta buiten het dingetje dat hij met mama destijds had. Ik ben ontzettend blij dat zij weer contact hebben. Dat is weer helemaal hersteld en dat gun ik haar echt van harte”, vertelt de kersverse moeder. “Dat heb ik ook tegen haar gezegd: ‘Laat mijn dingetje met Dré, nooit jouw dingetje zijn met Dré. Dat is het gewoon niet waard.

Fout

Tevens erkent de zangeres dat het in het verleden anders had kunnen handelen. “De fout die ik destijds heb gemaakt, is dat ik voor 100 procent achter mijn moeder ben gaan staan. Niet dat ik vond dat ze ongelijk had, want ik vond op dat moment ook dat ze gelijk had. Als ik er nu over nadenk zijn er dingen waar ik me niet mee had hoeven bemoeien als zus. En langzaamaan zijn er een hoop dingen gebeurd waardoor dat nog erger werd en waardoor je elkaar pijn gaat doen.

Contact

Roxeanne sluit niet uit dat ze ooit weer contact zal hebben met haar broertje, maar voorlopig wil ze zich focussen op het moederschap en moet ze haar verleden achter zich laten. “Als ik een goede moeder wil zijn en een goede vrouw voor Erik, dan is het belangrijk dat ik er wel honderd procent voor ze kan zijn. En niet bezig blijf met het verleden.” Tevens laat ze weten geen vaart te zetten achter een verzoening. “Het komt wanneer het komt, mijn deur staat altijd open. Ik hoop dat hij dat weet.”

Lees ook: Zo ziet Frenchy uit Grease er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Van Der Vorst Ziet Sterren | Beeld: videostill RTL