Roxeanne Hazes deelt de eerste foto die zij en Erik samen namen

Uit de oude doos

Vele tortelduifjes vierden afgelopen week Valentijnsdag. Roxeanne Hazes en Erik Zwennes zijn hier geen uitzondering op. Voor de gelegenheid deelde Roxeanne ook meteen de allereerste foto die ze samen namen.

Sindsdien is er veel veranderd. 

Valentijnsdag

Net als vele andere stellen vierden Roxeanne en Erik donderdag 14 februari ook Valentijnsdag. De twee gingen samen uit eten. Ook zetten ze elkaar even in het zonnetje op Instagram. “Happy Valentine’s My Valentine”, schrijft Erik bij een foto waarop Roxeanne te zien is. De 26-jarige zangeres kan niet achterblijven en besloot de allereerste foto van hen samen te delen. “Onze eerste foto. Stapelgek op jou. Ik wist het… Jij bent het! Sindsdien is het elke dag Valentijnsdag voor mij. Ik hou van jou E’tje”, schrijft ze bij het schattige kiekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Valentine’s my Valentine! WIJ! ????

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze eerste foto. Stapelgek op jou. Ik wist het… Jij bent het! Sindsdien is het elke dag Valentijnsdag voor mij. ?? Ik hou van jou, E’tje. ? #2016

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Gezin

Erik en Roxeanne zijn sinds 2016 een stel. Ze leerden elkaar kennen bij Top Notch, de platenmaatschappij van Roxeanne kennen. “Ik ontmoette Erik toen we samen een eigen YouTube-kanaal voor papa gingen opstarten. Al snel hadden we dagelijks contact en stuurden we elkaar zelfs ’s nachts berichtjes over papa’s muziek”, vertelde Roxeanne hierover aan Grazia. De vonk sloeg over en Roxeanne en Erik zijn inmiddels dolgelukkig met elkaar. De twee zijn zelfs verloofd en werden op 10 juli 2018 de trotse ouders van hun zoontje Fender.

Lees ook: André Hazes wordt aangezien voor deze internationale wereldster

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne, Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk