Roxeanne Hazes deelt emotioneel bericht over het moederschap: ‘Alle clichés zijn ineens waar’


Ook laat Roxeanne het geboortekaartje zien

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes werden op 10 juli de trotse ouders van zoontje Fender. Op Instagram deelde het stel dat ze hun geluk niet opkonden en dat het kindje luistert naar de naam: Fender Andrew Arnold Zwennes. Het is inmiddels een week geleden dat het kindje ter wereld kwam en in een bericht op Instagram deelt Roxeanne hoe de eerste week voor haar is geweest.

De 25-jarige zangeres is intens gelukkig met de mannen in haar leven.

Geboortekaartje

Op Instagram plaatste Roxeanne met trots een foto van het geboortekaartje van haar zoontje. Tevens beschrijft ze hoe het moederschap haar bevalt en hoe dankbaar ze is. “Precies een week geleden beviel ik van onze prachtige zoon, Fender”, begint ze haar bericht. “Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij.”

Verliefd

Roxeanne had tijdens haar zwangerschap een cursus bevallen gevolgd om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en het moederschap. Maar niets kon haar voorbereiden op het geweldige gevoel dat ze nu heeft. “Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.” Ook bedankt ze haar vriend dat hij zo goed voor hun zoontje zorgt. “Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve Erik, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Wat een avontuur dit!”

Emotioneel

Ook deelt Roxeanne dat ze nu al aan de toekomst denkt en daar erg emotioneel van wordt. “Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft, wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.”

Dankwoord

De nieuwbakken moeder sluit haar bericht af door iedereen te bedanken voor de gelukswensen. “Dankjulliewel voor alle lieve berichtjes en felicitaties. Ik waardeer ze enorm. Nog niet helemaal geland op deze aarde, maar het besef dat wij ouders zijn van zo’n heerlijk hummeltje, dat het ook nog eens heel erg goed doet, komt steeds meer. Nu weer genieten van alles, mijn gezin.”

Precies een week geleden beviel ik van onze prachtige zoon, Fender. Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit. Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve @erikzwennes, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd. Dankjulliewel voor alle lieve berichtjes en felicitaties. Ik waardeer ze enorm. Nog niet helemaal geland op deze aarde, maar het besef dat wij ouders zijn van zo’n heerlijk hummeltje, die het ook nog eens heel erg goed doet, komt steeds meer. Nu weer verder genieten van mijn alles, mijn gezin. Keep you posted! ?? #FenderAndrewArnoldZwennes p.s. @danielselleck & @gertjan, bedankt voor ons prachtige geboortekaartje. Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer. ?

Een bericht gedeeld door ????????DOCHTER DRE???????? (@roxeannehazes) op

Lees ook: Vader Meghan Markle maakt zich grote zorgen om dochter: ‘Ik zie de pijn door de glimlach van Meghan heen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes