Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen nieuwe foto’s van pasgeboren zoon

Wat een prachtige zoon!

Afgelopen woensdag beviel Roxeanne Hazes van haar allereerste kindje. Wie de zangeres al langer op Instagram volgt, kon al zien dat ze lange tijd met een enorme buik rondliep. Niet alleen Roxeanne zelf, maar ook haar vriend Erik Zwennes is apetrots. Op zijn Instagram-account deelde hij vol trots een aantal nieuwe foto’s van hun zoon. 

Op woensdag 10 juli werden ze de trotste ouders van een gezond jongetje.

Kersverse ouders

Zo’n vijf maanden geleden maakte Roxeanne op Instagram bekend dat ze zwanger was. “Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean”, liet ze weten onder een schattig kiekje op social media. Niet veel later kondigde het stel aan een zoon te krijgen. Inmiddels is ze bevallen en heeft hun zoon de prachtige naam Fender Andrew Arnold Zwennes gekregen.

Apetrots

Troste vader Erik Zwennes heeft inmiddels al een aantal foto’s gedeeld van het lieve baby’tje. Ook is hij erg trots op Roxeanne en hoe zij de bevalling heeft doorstaan. Zo zet hij bij één van zijn foto’s: “Liefde, wat doe je het goed. Zó aantrekkelijk de oerkrachten en het instinct dat naar boven komt.” Wij wensen de kersverse ouders ontzettend veel liefde en geluk toe komende tijd met hun prachtige zoon!

Alleen maar verliefd aan het zijn op mijn jongens. ??????

Een bericht gedeeld door ????DOCHTER DRE???? (@roxeannehazes) op

?

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Lees ook: Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes, Erik Zwennes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes